Skip to main content

 

Over ons

Wie zijn wij?


Van Besouw slijptechniek B.V. is opgericht in 1993 door het echtpaar John en Inge van Besouw. Het bedrijf heeft sinds de start een grote ontwikkeling doorgemaakt. Waar in 1993 zich een pure gereedschapslijperij ontwikkelde dient nu een allround slijpspecialist.

In Hilvarenbeek vonden wij de juiste locatie voor de oprichting van ons bedrijf. Ambitieus zijn wij aan de slag gegaan en hebben we ons toegelegd op het gereedschapslijpen en rondslijpen. In 2005 ontstond de behoefte aan een groter pand. De vraag vanuit de markt werd steeds groter en wij zijn ons gaan specialiseren in het slijpen van hardmetaal. Later kwamen daar ook slijpbewerkingen aan keramiek bij.

De groei naar allround slijpspecialist hebben wij mogelijk weten te maken door investeringen in diverse hightech CNC-slijpmachines en vakkundig personeel. Het team heeft zich, door constant nieuwe uitdagingen aan te gaan, weten te ontwikkelen tot specialist op het gebied van het slijpen van hardmetaal en keramiek. Dagelijks wordt er gewerkt binnen zeer geringe toleranties. Om dit precisiewerk te kunnen realiseren is het gehele bedrijf geklimatiseerd.

Wij beschikken over een machinepark met diverse machines. Door onze verscheidenheid aan machines en vakkundig personeel zijn wij actief binnen verschillende branches:

- Automotive industrie
- Gereedschapmakerijen
- Handelskantoren in slijtvaste delen en gereedschappen
- Kunststofverwerkende industrie
- Machinefabrieken
- Matrijzenbouwers
- Productiebedrijven


Wat wij voor u kunnen betekenen kunt u vinden bij bewerkingen. Wij staan graag voor u klaar en kijken samen met u hoe wij met de juiste slijpbewerkingen voor u dé oplossing kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op.